Mesin Kupas Kulit Epal – Ni Macam Mesin Buat Duit

Rasa saya ramai yang seronok tengok mesin kupas kulit epal seperti yang tersebar di laman-laman sosial seperti Facebook dan sebagainya.

Yang bestnya, cepat aja peniaga tu kupas kulit epal yang dia jual. Bukan itu sahaja, epal itu pun dah siap dihiris dan dibuang bahagian empulur/bijinya sekali.

Epal pun tersedia untuk dimakan. Kalau anak-anak kita tengok epal yang cantik sebegini tentunya mereka pun lebih gemar makan buah-buahan daripada makan jajan dan junk food yang tak berfaedah atau berkhasiat tu. Continue reading “Mesin Kupas Kulit Epal – Ni Macam Mesin Buat Duit”