Pulihkan Power Pada Kereta | Langkah mudah untuk memulihkan power pada kereta anda.

Jika kereta anda rasa macam tak ada power, bila tekan minyak rpm naik tinggi tapi bergerak macam slow aje. Ataupun anda rasa fuel consumption kereta anda tinggi semacam boleh cuba D2O booster yang mungkin boleh menolong kereta anda.

Dulu saya pun tak percaya sangat benda-benda yang macam ni tapi bila saya cuba dengan kereta Kembara saya (tahun 2000) yang dah berusia 13 tahun saya rasa ada peningkatan di dalam powernya.

header 2Dulu bila tekan minyak macam tak larat aja nak bergerak bila lampu traffic light bertukar hijau. Tapi bila saya dah gunakan D2O booster ni dicampurkan dengan minyak petrol memang ada perubahan dari segi prestasi. Bunyi kasar dalam enjin pun dah kurang. Ok lah jugak D2O ni.

Continue reading “Pulihkan Power Pada Kereta | Langkah mudah untuk memulihkan power pada kereta anda.”

Advertisements