Mesin Kupas Kulit Epal – Ni Macam Mesin Buat Duit

Rasa saya ramai yang seronok tengok mesin kupas kulit epal seperti yang tersebar di laman-laman sosial seperti Facebook dan sebagainya.

Yang bestnya, cepat aja peniaga tu kupas kulit epal yang dia jual. Bukan itu sahaja, epal itu pun dah siap dihiris dan dibuang bahagian empulur/bijinya sekali.

Epal pun tersedia untuk dimakan. Kalau anak-anak kita tengok epal yang cantik sebegini tentunya mereka pun lebih gemar makan buah-buahan daripada makan jajan dan junk food yang tak berfaedah atau berkhasiat tu.

Rupa-rupanya alat mengupas epal ni memang ada dijual online. Saya letakkan disini supaya kalau saudara-saudari nak beli boleh terus order daripada Lazada.  Klik aja kat bawah tu dan anda akan terus dibawa ke website Lazada untuk membuat pembelian. Mudah aje.

Mesin ni boleh buat duit ni..🙂 Bayangkan set-up meja dan jual epal macam ni di tapak pesta, di taman permainan, di bazar, di pasar malam. Kalau nak ikut, masa event anak-anak kita di sekolah (hari sukan, hari pesta dsb.) pun boleh berniaga buah epal begini.

Sebabnya masa kita kupas tu ia menjadi satu daya tarikan kepada pengunjung dan pembeli. Silap-silap boleh buka table jual alat tu jugak. Kepada yang berminat rebut peluang ini.

Apa pendapat anda?

3 in 1 Apple Slinky Machine Peeler Corer Fruit Cutter Slicer Kitchen Tool RM 160.40
Dari RM 53.47
ORDER SEKARANG, KLIK SINI

Kepada anda yang belum pernah tengok lagi mesin kupas epal ini beraksi, saya letakan di sini video yang saya ambil daripada YouTube.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s