STORMREADERS MLM | Apakah dia?

BLOG MY STORMREADERS DAFTARKepada anda yang baru sahaja tiba ke blog ini, ingin saya umumkan kewujudan perniagaan MLM bernama StormReaders. Ia adalah suatu program MLM yang 100% syariah compliant yang menerima sokongan padu daripada tokoh-tokoh terkenal seperti Dato Fadzilah Kamsah, Ustazah Norbahyah, Prof Izzi, Ustaz Zahzan, Ustaz Zaharuddin, Irfan Khairi dan ramai lagi.

Apa yang dipasarkan melalui StormReaders? Itu yang menariknya… jawapannya- buku-buku di bawah Telaga Biru Sdn Bhd, dimana kebanyakannya buku-buku motivasi, keagaamaan, koleksi hadis & doa, perniagaan dan banyak lagi. Bahan-bahan ini amat sesuai daripada kanak-kanak hinggalah yang dewasa. Bukan itu sahaja, malah terdapat berbagai-bagai produk kesihatan, produk kegunaan harian dan set-set ilmiah di dalam bentuk DVD.

Bagi saya, perniagaan MLM StormReaders adalah sesuatu yang unik kerana jarang kita mendengar perniagaan MLM dilakukan untuk bahan-bahan ilmiah. Bukan sahaja menjana pendapatan melalui perniagaan, tetapi juga dapat menyebarkan ilmu yang bermanafaat.

Stormreaders telah beroperasi beberapa tahun dan sekarang untuk 2013/14 ada satu skim baru iaitu Program Langganan 3 in 1 Istimewa dimana anda boleh mendapat 3 majalah Islami pilihan ramai (Solusi, Al-Ustaz dan Gen-Q), Baucar RM1000 dan peluang untuk menjana pendapatan melalui perniagaan Stormreaders.

Jika anda ingin menceburi perniagaan yang amat menarik ini, jangan segan silu untuk menghubungi kami!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s