Pulihkan Power Pada Kereta | Langkah mudah untuk memulihkan power pada kereta anda.

d2o Booster untuk kenderaan petrol dan disel

Jika kereta anda rasa macam tak ada power, bila tekan minyak rpm naik tinggi tapi bergerak macam slow aje. Ataupun anda rasa fuel consumption kereta anda tinggi semacam boleh cuba D2O booster yang mungkin boleh menolong kereta anda.

Dulu saya pun tak percaya sangat benda-benda yang macam ni tapi bila saya cuba dengan kereta Kembara saya (tahun 2000) yang dah berusia 13 tahun saya rasa ada peningkatan di dalam powernya.

header 2Dulu bila tekan minyak macam tak larat aja nak bergerak bila lampu traffic light bertukar hijau. Tapi bila saya dah gunakan D2O booster ni dicampurkan dengan minyak petrol memang ada perubahan dari segi prestasi. Bunyi kasar dalam enjin pun dah kurang. Ok lah jugak D2O ni.

Minyak D2O merupakan buatan kelapa sawit yang dicipta berdasarkan proses pengionan. Apabila booster dicampurkan ke dalam bahan bakar (untuk kenderaan petrol atau diesel pun boleh) , molekul dalam bahan bakar menjadi atom yang sama rata akibat proses pengionan. Ia menambah kawasan pendedahan atom-atom dengan oksigen, akan menghasilkan pembakaran menghampiri 100%. Ini akan menjadikan enjin kenderaan anda akan bertambah kuat (pick-up) dan lancar serta menjimatkan minyak.

  • Meningkatkan prestasi kuasa sehingga 20%.
  • Menjimatkan petrol / diesel melebihi 50%.
  • Mengurangkan asap ekzos sehingga 98%.
  • Kadar pengunaan 1:10000 untuk bahanapi kenderaan.
  • Menukarkan prestasi petrol RON95 kepada RON97.
  • Membuatkan enjin lebih sejuk dan lebih senyap.
  • Meneutralkan kandungan keasidan bahan api.
  • Mengurangkan pencemaran terhadap alam sekitar.
  • Produk Hijau-Organik yang semulajadi serta mesra alam.

photo 2

Harga
Untuk yang ingin mencuba – RM60.00 untuk 2 botol.
Yang berminat untuk buat duit, bayar RM100 dapat 4 botol, website anda sendiri dan boleh mendapat downline dengan sistem ‘auto spillover’ bisnes ini.
Best betul, dah lah kereta sekarang save minyak, boleh buat duit lagi🙂

Sistem keahlian bisnes ini menggunakan teknik ‘auto spill over’. Ia membolehkan semua ahli berpeluang mendapat downline percuma dari upline dan admin secara total dan sama -rata. Sesiapa sahaja di dalam matriks anda tanpa mengira siapa yang telah menaja mereka akan memberikan anda komisen/bonus network percuma walaupun anda langsung tak menaja mereka.auto spill over

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.
Boleh komen di bawah, di ruangan “Leave a Reply”. Saya akan respond secepat mungkin.
Produk baru  – jangan lepas peluang.

2 thoughts on “Pulihkan Power Pada Kereta | Langkah mudah untuk memulihkan power pada kereta anda.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s