Cara Pantas Mengarang Thesis Masters dan PhD anda di dalam Bahasa Inggeris

Adakah anda diperlukan untuk mengarang tesis (thesis) bagi kajian Masters atau PhD anda di universiti dan anda diperlukan untuk menyiapkannya di dalam Bahasa Inggeris? Anda pula mengalami masalah tentang penguasaan Bahasa Inggeris dan anda risau yang ia akan menjejaskan standard thesis anda itu?

Mahukan saya tunjukkan kepada anda cara yang amat mudah dan pantas untuk membuat kajian bagi thesis anda? Bacalah dengan lebih lanjut di dalam blog posting saya ini yang bertajuk “Cara Pantas Mengarang Thesis Masters atau PhD Anda Di Dalam Bahasa Inggeris”. Saya yakin saya ada jawapan yang anda inginkan.

Dapatkan Penyelasaian Anda dengan Memuat Turun Perisian ini Dengan Percuma Di Sini

Terima kasih kerana sudi membaca blog posting saya ini sehingga setakat ini. Anda mungkin telah menaip di dalam Google, Yahoo atau Enjin carian seperti Bing perkataan Cara Pantas Mengarang Thesis Masters atau PhD Anda Di Dalam Bahasa Inggeris dan seterusnya tiba di sini dengan menggunakan result daripada carian anda itu. Ramai yang tiba ke posting ini adalah juga seperti anda. Mereka ingin mencari cara yang mudah untuk menjalankan thesis mereka terutamanya di dalam kerja-kerja mengumpul maklumat. Seperti yang kita tahu di internet dan di alam siber terkumpul khazahah maklumat yang amat besar.

Maklumat yang terdapat di internet ini tentu boleh membantu anda di dalam mengumpul maklumat untuk menyiapkan thesis anda. Tetapi bagaimanakah untuk mengumpul maklumat-maklumat yang tidak terhitung banyaknya ini dengan cara yang sistematik, pantas, relevan dan mudah?

Saya akan tunjukkan kepada anda perisian tercanggih yang anda tentu akan terpegun melihat akan kebolehannya untuk mengumpul maklumat-maklumat yang anda cari ini. Bukan itu sahaja, ia mampu untuk mengarang maklumat-maklumat yang anda petik ini menjadi bahan kajian anda.

Untuk menjalankan research (atau kajian) anda dengan menggunakan internet untuk mengaut segala maklumat yang ada, anda perlu menggunakan software (perisian) yang boleh menolong anda ini.

Perisian ini telah dicipta oleh seorang kenalan yang bernama Jonathan Leger. Dia telah menamakan perisian ini Instant Article Wizard.

Walaupun ianya digunakan oleh penulis-penulis untuk menulis artikel dan karangan mereka, tetapi saya percaya ia juga boleh digunakan untuk para siswazah universiti yang sedang membuat kajian bagi thesis mereka.

INSTANT ARTICLE WIZARD

Anda boleh melihat sendiri cara program ini membuat research. Tonton Videonya di sini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s